Monday, February 22, 2010

terasa nak cakap..

masa: 11:15am
tarikh: 22 feb 2010
lokasi: irk lab

bismillah...
salam kpd semua pembaca (kalau ada yang baca..)
dah lama juga rasa'y y tuan tanah alam maya ni tak berceloteh di blog sendiri..
tiba-tiba di waktu yang agak lapang ni tuan tanah rasa nak bercakap (tanpa manghasilkan bunyi)

macam2 perasaan dan cerita yang ingin di kongsi bersama. tapi nak kata seronok sgt tu tak la kot. biasa2 je. tapi yang pasti tuan tanah mmg sangat gumbira..hehe
khamis lepas b'samaan 18 feb 2010, tuan tanah ada join sebuah teater yang m'gunakan unsur puisi+drama = puisidra. berlakon sebagai jejaka kampung..hehe
Alhamdulillah dapat sambutan drpd warga uia dan b'jalan dgn lancar'y..

berbicara pasal perasaan, macam2 rasa yang di rasa sejak akhir2 ni..
kalau anda2 semua perasan, puisi2 yang di post adalah nukilan yg lahir dr hati sendiri dan juga drpd pengamatan sekeliling.
nak kata tuan tanah bercinta?? owh... tidak2... belum lagi dan lmbat lagi..
harap jangan salah faham ye..
memang la tepat tafsiran anda jika sekira'y anda mentafsirkn puisi2 sy b'unsurkan cinta..
tp itu hanyalah inspirasi yg terkurnia semata..
kalu ada kaitan dgn tuan tanah pun sikit2 je..hehe

hrmm.. ok la, rasanya setakat ini je dulu apa yang boleh dikongsikan buat sementara waktu ini..
kalau ada masa, Insyaallah akan ada lebih byk cerita yg bakal dikongsi..

tinggal dulu..
salam.....

No comments:

Post a Comment