Saturday, October 30, 2010

mula menari-nari dengan senyuman

opss!! jangan salah sangka..haha. bukan tuan tanah yang menari-nari, sebaliknya pena bermata tajam tuan tanah yang kini mula menari2 dengan ghairahnya di atas kertas. buku pula tersengih-sengih macam kerang busuk sampai tuan tanah pun turut jadi macam kerang busuk. itu tandanya tuan tanah akhirnya sudah mula sedar diri untuk memulakan ulang kaji yg sewajarnya telah lama dimulakan. tp tak apa, lebih baik sedar lambat daripada tak sedar lanngsung bukan?? teringat kata2 cik laiqa moqa kita "agi idup agi ngelaban, selagi hidup, jgn meraban!!" 

erm, itu juga merupakan alamat bahawasanya, tuan tanah akan mengurangkan aktiviti yg tidak berkait seperti blogging, facebooking dan sebagainya! perlu diingatkan, tuan tanah cuma mengurangkan sahaja, bukan meninggalkan!hahaha. apalah erti asrul mohamad tanpa itu2 semua. 

ok lah, sampai sini saja dulu, buku2 yg tersenyum lebar sedang memanggil tuan tuan tanah untuk mengulit manja beliau2 tersebut. sampai ketemu lagi ya!

salam w.b.t....

beliau tersenyum dgn lebar bukan??


13 comments:

  1. saya baru nak ajak awk kahwin dgn saya sb saya pun dah mls nk study.tapi awk dh potong saya dulu. awk tulis kat fb. xaci!


    nampaknya kita ada instinct yg sama!
    jom kahwin jom!
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. lawala notes ko asrul...nmpk kemas je~~~
    -mola

    ReplyDelete
  3. anonymous> nk kawin?? kena la perkenalkan diri sape gerangan..hahahha

    mila mola> ko mmg dr dulu x abis2 ckp bnda yg sama..hahaha

    ReplyDelete
  4. alaaa awk bg alamat rumah awk,nt sy datang meminang ye..
    awk betol2 sudi ke? ;p

    ReplyDelete
  5. klu awk memenuhi kriteria yg sy nk bole je..hahaha
    tp kena la perkenalkn diri dulu.huhu

    ReplyDelete
  6. apa kriteria nya?
    sy nak tau dulu then tngok la mood sy mcm mne..
    klo baik sy perkenalkan diri. klo x biar la rahsia.. ;p

    ReplyDelete
  7. bru ak paham...ko igt ak ke anonymous kt ats ni? haiyo...xkuasa ak nk kawen ngn ko la~~~
    ak bce komen die bru ak tau ko ad ckp ko nk kawen kt fb..
    cmne la ko leh fkir ak nk offer diri kt ko..sah2 xlayak..ak miskin la...
    cik anonymous, sila prkenalkn dri sblm asrul buru org yg salah..haha
    MOLA

    ReplyDelete
  8. nampaknya ada yg kurang senang dgn kehadiran sy disini.
    perlukan sy berundur diri?

    ReplyDelete
  9. anonymous> kriterianya sudah terang lg bersuluh!haha
    btw, sy juz bergurau semata2..
    blom ready lg nk kawin..haha
    tp ingin sekali sy tahu siapa gerangan empunya badan..

    mila> mana la tau ko nk kenakan aku ke..
    ko kan suka menyamar..
    jd limah la, polis la, ntah apa watak lg la,,haha

    ReplyDelete
  10. KAYA? itu bukan simbol kebahagiaan, tapi ia salah satu sumber bahagia.

    sori saya xready lagi nak perkenalkan diri.
    biar kita berhubung dgn cara bergini.
    blh?

    ReplyDelete
  11. haha..cik anonymous, xde spe yg xsng dgn khdiran anda dcni, sy sndri pn tringn nk tau siape gerangn cik adik ni, mklumla,ad plk yg sudi brsuamikn si asrul ni ha..ooops!
    sy skdr mnggesa anda mereveal identiti anda sb asrul igt sy adlh awk, sngka'y sy yg mnyamar nk mngenakn die..brdsrkn pngalamn lalu tntu'y..huhu~~
    maka,silalah brtandang selalu ke 'sarang' ini, mne tau ad jdoh,bleh 'pindah; trus..huhuhu(^_^)
    ikhlas-mola

    ReplyDelete
  12. jodoh sudah ditetapkan. dimana2 saja boleh bertemu.knp persoalkan bila ada yg sudi bersuamikan dia?

    saya memang selalu bertandang di blog ini. walaupun kadang2 ia seakan tidak bernyawa.
    tapi kini kembali aktif.

    ReplyDelete
  13. maaf..sy harap tiada salah fhm dsni.. sy xmksdkn ape2 yg trsirat dlm komen di ats..hnye gurauan smata..sy rsa xda msalah sy brgurau bgtu mmndgkn tuan punye blog adlah sahabat sy..
    xde ape yg sy nk prsoalkn kalu ad yg nk brsuamikn die, sbliknye jutaan tahniah dan doa yg xptus2 sy pnjtkn dmi kbhagiaan shabt sy..
    hrp xde slh fhm lg..slmt brblog kpd tuan2 tanah dsni..salam~

    ReplyDelete