Tuesday, November 16, 2010

picnic @ ulu yam

entri kali ni ditulis betul2 selepas tuan tanah blk dr berpiknik dengan keluarga terchenta. tak sempat nak hilang penat, terus je mengadap laptop nk berceloteh benda yang remeh semata. tak ada apa yg menarik, sekadar entri picisan semata juga. harap maaf kalau ada pembaca yg rasa meluat, boleh muntah kalau mau. oke, nak sambung cerita lg, hari ni buat kesekian kalinya family tuan tanah berkumpul beramai2 meski ada juga yg tak dapat ikot. apa2 pun it was fun! berpiknik di ulu yam, dr pagi ke tgh hari, bermandi tak henti2 sampai puas hati. tak ada yg lebih sesuai menggambarkan perasaan tuan tanah-seronok sangat! yg lain jgnlah jelez ye. sebaik je dlm perjalanan, hujan turun punya lah lebat. nasib baik masa mandi cuaca sgt lah cantik lg menarik. puas hati sgt! masa dlm perjalanan?? macam biasa lah, tidur nyenyak lah tuan tanah jawabnya! blk ni ada misi yg seterusnya, tuan tanah dah janji dgn mak nak tolong masak untuk hari raya esok. adoyai, minta2 ada lg kudrat yg tersisa. oke lah, ni je dulu ye. kpd korg, apa kata cuba ambil masa untuk luangkan bersama keluarga yg tercinta. mudah2an jalinan cinta dan syg akan terjalin lebih erat lg. selamatlah ye!


nah, sedikit moment yg best2 tadi:
hh













3 comments:

  1. menarik... rajin dia rotate pic... ade org tu terpaksa teleng tgk pics.. sakit tegkuk heheh3

    ReplyDelete
  2. thnx!
    tp pelik, komen yg pertama 2 knapa dtg dr account google sy??

    sorry ye, x sempat nk rotate lbh awl..huhu

    ReplyDelete