Saturday, November 6, 2010

sighing effortlessly..

jam laptop menunjukkan tepat pukul 4.30am. mata aku masih buntang menelaah nota2. katil penuh dgn buku2 dan nota2 berkaitan psychology. esok exam psych! hrmm.. sebetulnya bukanlah paper psych yg aku risau2kan tp paper berikutnya- comparative politic (CP). beliau membuatkan aku tiba2 hilang mood nak study psych. kesian kau psych, salahkan comparative politic ok! belasah je dia. baru puas hati aku!haha. kejam gila. disebabkan CP, ku ketepikan pen, highliter dan buku segala. risau sedang berlegar bebas dalam otaku aku. mana taknya, carry mark aku sgtlah tidak memberi jaminan apa2. kalaulah aku bole hack sistem uia, mmg aku withdraw subjek 2 drpd record aku.hahaha. takot fail, nak study pulak malas dan tidak berminat. megah aku berbahasa sedemikian rupa. 

dear CP
can u please get lost from my life from now on?? i dont need u anymore, and im sure u also dont need me anymore rite? u know what?? one of the things that i regretted the most thruout this sem was buying u worth rm70++!! how i wish i can return u to the place where u shud be and get my money back!!. u'r not suppose to be in my bag, my rack, and even touch by me! but its ok, this upcoming monday will be our last date forever and ever! i hope! dont care if u wanna say that im so cruel to u or wat. u can go to h@#l!! 

waaaaa!!! rasa nak menangis je bila terkenang balik saat aku membuat keputusan utk major sains politik! tapi tak apa asrul, sem depan kau akan bermula dgn aliran fasa yg baru. aku bukan lagi student sains politik. heyy kau!! selamat jalan sains politik! sociology and anthropology yg ku syg, mari sini meh, akan aku belai2 manja kau. yang lain jgn jelez ok! 

maaf kepada semua pembaca yg membaca, entri kali ini berbunyi kejam dan sadis sedikit. emosi tuan tanah tak sestabil yg biasa. mau saja dihempas2 buku2 dan juga laptop ni kalau nk diikutkan hati. tarik nafaaaaaaass..... ok, dah lega sikit. berhenti dulu sambung study!
salam....



9 comments:

  1. amboiii stressnye dia..
    ish2 sampai ckp dgn subjek2 ye..
    sabar ye..

    btw, nice pic!

    ReplyDelete
  2. hahaha... agak la..
    masih lg bersabar ni, kalau x habis direjam2 segala buku yg ada..=P
    thnx btw!

    ReplyDelete
  3. asrul..tamat sudah ann?! congratez2..huhu. awal kuar dr hall td..miahaha.. xpe, anggap aje saat dgn CP tu one of tda great momento awak..sisa2 ngn political sc..hahaha..

    ReplyDelete
  4. wahhh..dasat ko asrul..pasal ni la ek smlm ko asik msg bnde sewel? haha..ak tdo lg pg td mse ko msg,ak igt ko exm ptg..skali dpt tau dr roomate ak yg exm CP pg td..trtnye2 ak,ko pg ke x exm td? kuar awal upe'y..
    so,tahniah kerana akhirnya brjaya memutuskan hubungan anda dgn political sc..for ever n ever,xde rujuk2 blik!

    jom merayap 10hb!!

    ReplyDelete
  5. kak shiema> btol2! sy kuar dgn penuh senyuman!hahaha.. sng je kot soalan td!hahaha
    tq kak!=)

    mola> hahaha.. aku xnk jumpa ngn sir moniruzzaman dah!=p
    jom3!! aku dh abis exam dh time 2..hehehe

    ReplyDelete
  6. ak geram tgk title ko silap eja...trtinggal huruf 'T'...efforTlessly
    -melah

    ReplyDelete
  7. hahahaa... aku baru je perasan!
    cam mana la aku bole x perasan besar gedabak!

    ReplyDelete
  8. ko da rabun..spek ko kne tmbah power la~~

    ReplyDelete
  9. apa maksud ko "ko da rabun"?? bkn aku mmg sedia dh rabun ke??
    apa daa....hahaha

    ReplyDelete