Friday, January 7, 2011

masih lagi di sini

tarikh: 07.01.2011
masa: 06.31pm

salam w.b.t.

bismillahirrahmanirrahim....

alhamdulillah tuan tanah dahulukan sebagai pembuka kata untuk entri kali ini. buat kesekian kalinya, blog ini masih lagi diupdate setelah lama menyepi. ini merupakan entri tuan tanah yang pertama untuk tahun 2011. 
pada yg sama, entri yg pertama juga semenjak sem baru bermula. minggu ini sudah pun masuk minggu ke-4. maaf lah ye sebab lambat pula kata-kata nak tersusun pada muka laptop atau pc anda (bagi sesiapa yg membaca). tapi tak apa lah, yang penting tuan tanah masih lg bernafas untuk berkongsi sisa2 hidup yang ada dengan anda2 semua.

sebenarnya tiada apa pn yg boleh sy kongsikan bersama. cuma rasa terpanggil untuk mengupdate blog ini. nah, sekarang sudah terupdate bukan? maaf lah ye sekiranya apa yang ada tidak dapat memuaskan hati anda2 semua. 

tahun baru dah pun bermula, hari ni merupakan hari ke tujuh bagi tahun 2011 yang sedang rancak merangkak, bertatih, kemudian berjalan dan berlari laju mara ke hadapan. walau bagaimanpun, tuan tanah berharap sangat2 semua azam yang yang dihajatkan dapat tertunai dgn jayanya. kepada semua, tuan tanah juga mendoakan kejayaan anda semua di tahun yasng baru ni. semoga berjaya ye!

ok la, tuan tanah mmg tgh kekeringan idea nak berceloteh panjang. tinggal lah dulu ye.
wassalam....

No comments:

Post a Comment